Wie ben ik?

Mijn naam is Astrid van der Linden. Met veel plezier ben ik al ruim 20 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Samen met mijn man en onze 3 dochters, woon ik in Lisse. Zowel als leerkracht en als ouder, heb ik zodoende ervaring met kinderen in hun basisschoolperiode. Ik ben het schooljaar 2019-2029 2 dagen in de week aan het werk als leerkracht. Ieder kind tot zijn recht laten komen en aandacht voor ieder kind, is wat mijn streven is. 
In een groep is dit een hele uitdaging en soms lastig te realiseren. Door een part-time praktijk voor onderwijs te beginnen, wil ik mijn kennis en ervaring gebruiken om je kind tot zijn recht te laten komen en de individuele aandacht te geven, die in de klas niet altijd mogelijk is.

Geen enkel kind is hetzelfde, leert hetzelfde. Ieder kind heeft zijn of haar eigen niveau en mogelijkheden. Ik ga met je kind opzoek naar de mogelijkheden en leerwijze, die bij je kind passen. Zelfvertrouwen is een belangrijke voorwaarde om tot leren te komen, door coachend les te leven, ervaart je kind wat het zelf al kan en weet wat er nodig is om weer een stapje verder te leren. 

Kinderen zien groeien in hetgeen lastig voor ze is, geeft mij energie! 

Ik vind het belangrijk dat je 'een klik' met mij ervaart, voordat je je kind aan mij toevertrouwt.
Je bent daarom van harte welkom voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, met of zonder je kind.